Over ons

wassalon Bwash Geel

 

Wie zijn we.

Wassalon Best wash is een jong en dynamisch bedrijf in Geel dat de deuren opende in juli 2014. Aangezien er aan veel wettelijke normen dient voldaan te worden ivm de afvoergassen voor de droogkasten en strijkrol was het niet evident om meteen een geschikt pand te vinden voor het uitbaten van een wassalon. Na bijna een jaar zoeken in verschillende gemeenten viel ons oog op een pand in de Dr. Van de Perrestraat 77 te Geel. Na een grondige controle bleek dat wij hier alles hadden om aan de wettelijke eisen te voldoen. Wanneer alle papieren rond waren kon er gestart worden met de verbouwingen en twee maanden later opende wassalon Bwash de deuren.

Waarom een wassalon?

De eerste vraag die wij van mensen krijgen wanneer we hen vertellen dat wij een wassalon uitbaten is meestal: “waarom een wassalon?”

Toen ik als jonge “gast” op eigen benen ging staan en met mijn was naar het wassalon ging vond ik dat er iets miste in de meeste zaken waar ik ging. In de meeste gevallen stelde ik dan ook vast dat de hygiene en de orde in de meeste gevallen te wensen over lieten. Vanuit deze insteek hebben wij dan ook ons eigen wassalon opgericht.

Onze missie.

Het is onze missie ervoor te zorgen dat onze klanten in een hygiënische en propere omgeving terecht kunnen met hun wasgoed. Sommige bedrijven kiezen ervoor de goedkoopste te zijn maar dat is niet onze insteek.

Onze slogan luidt dan ook: “niet de goedkoopste, wel de properste!”

Best wash in de pers:

madeinkempen.be