Algemene voorwaarden

Actie:

Ruil je oude wasmachine in voor €200 wastegoed bij Best Wash

 

Algemene Voorwaarden

1. Algemeen

1.1. Deze Actie wordt georganiseerd door Wascom bv (BE 0752.581.131) gekend als Best Wash, met als maatschappelijke zetel Fraikinstraat 61 2200 Herentals (verder genoemd Organisator) en met vestigingen in Herentals, Mol (2), Geel en Beringen.

1.2. Door deelname aan deze Actie, stemt de deelnemer in met deze algemene voorwaarden.

2. Actieperiode

2.1. De Actie loopt van 15 augustus 2024 tot 30 september 2024 (verder genoemd Actieperiode), tenzij verlengd of verkort door de Organisator.

3. Deelnamecriteria

3.1. Deelname aan de Actie staat open voor natuurlijke personen van 18 jaar of ouder die woonachtig zijn in Vlaanderen en aan rechtspersonen die er hun maatschappelijke zetel hebben.

3.2 Deze actie is beperkt tot mensen die wonen of verblijven binnen een straal van 15 km rond een Best Wash wassalon. De wasmachine moet zich ook op die locatie bevinden.

4. Inruilen van wasmachines

4.1. Deelnemers moeten een werkende wasmachine inruilen om in aanmerking te komen voor het tegoed.

4.2. De in te ruilen wasmachine mag schade- en slijtagesporen vertonen, maar moet nog werken.

4.3. Per adres mag maximaal één wasmachine worden ingeruild gedurende de hele Actieperiode.

4.4. De Organisator behoudt zich het recht voor om de staat van de wasmachine te controleren alvorens het tegoed toe te kennen.

4.5 De Deelnemers moeten hun wasmachine aanmelden op de website bestwash.be/inruilactie. De Deelnemers krijgen binnen de week melding of hun wasmachine in aanmerking komt.

4.6 Indien de Deelnemer bereid is zich met de overhandiging van het wastegoed te laten fotograferen en zijn/haar beeld gebruikt mag worden voor promotionele doeleinden, dan wordt de machine opgehaald door Best Wash. Deelname aan deze inruilactie veronderstelt onweerlegbaar dat de deelnemer hiermee instemt.

4.7 De Deelnemer die het bepaalde in 4.6 niet wenst, dient zijn wasmachine zelf af te leveren op een door Best Wash aangeduide plaats.

5. Tegoed

5.1. Deelnemers ontvangen €200 tegoed voor gebruik in een vestiging of meerdere vestigingen naar keuze van Best Wash wassalon bij inlevering van hun wasmachine.

5.2. Het tegoed is niet inwisselbaar voor contant geld of andere goederen.

5.3. Het tegoed is persoonlijk en niet overdraagbaar aan derden.

5.4. Het tegoed is geldig tot 24 maanden na het einde van de Actie.

6. Misbruik en fraude

6.1. Elk vermoeden van misbruik of fraude geeft de Organisator het recht om deelname aan de Actie te weigeren of het tegoed in te trekken.

6.2. Indien blijkt dat een deelnemer in strijd met deze algemene voorwaarden heeft gehandeld, wordt deze uitgesloten van verdere deelname.

7. Aansprakelijkheid

7.1. De Organisator is niet aansprakelijk voor enige schade, verlies of kosten voortvloeiend uit deelname aan de Actie of het gebruik van het tegoed, tenzij deze schade te wijten is aan opzet of grove nalatigheid van de Organisator.

7.2. De Organisator is niet verantwoordelijk voor technische storingen, defecten of vertragingen in communicatie tijdens de Actie.

8. Privacy

8.1. Deelnemers stemmen in met de verwerking van hun persoonsgegevens door de Organisator voor de uitvoering van de Actie.

8.2. De Organisator zal de persoonsgegevens verwerken in overeenstemming met de geldende privacywetgeving.

9. Overige bepalingen

9.1. De Organisator behoudt zich het recht voor om deze algemene voorwaarden te wijzigen of de Actie vroegtijdig te beëindigen.

9.2. In gevallen waarin deze algemene voorwaarden niet voorzien, beslist de Organisator.

9.3. Op deze algemene voorwaarden is Belgisch recht van toepassing. Eventuele geschillen zullen worden voorgelegd aan de bevoegde rechter in Herentals.

 

Voor meer informatie over de Actie of de algemene voorwaarden kunt u contact opnemen met info@bestwash.be.